Iets langer in Miami
Blijf op de hoogte en volg Guido en Monique
09 Juni 2015 | Verenigde Staten, Virginia Gardens
Op dinsdag waren wij bijtijds op het vliegveld in Miami. Netjes ingecheckt, onze koffers afgegeven en door de douane. Een half uur voor vertrek kwamen we bij onze gate ... helaas vertraging van een uur. Daarna bleken we ook nog omgeboekt te zijn naar een andere vlucht alleen waren ze dat vergeten door te geven.
Nou ja, misschien is dit een wazig verhaal. Maar het komt er op neer dat we dinsdag NIET konden vertrekken naar Nederland. En dat we dus op woensdag ook nog NIET in Nederland aankomen. De reden: slecht weer met veel onweer.
Nu zitten we in een (ander) hotel in Miami, vlakbij het vliegveld. En morgen/woensdag doen we een nieuwe poging om naar Nederland te reizen. Als het dan allemaal volgens plan verloopt, landen we donderdag rond 10.00 uur 's ochtends NL tijd aan in Nederland.
Tsja, dit moet je natuurlijk ook een keer meegemaakt hebben. Maar, we hebben het nog steeds leuk met z'n vieren hoor.
10 Juni 2015 - 13:36
Jan Ploegmakers:
Hallo Monique en Guido, ik had al een groepsapje van Angela gekregen dat jullie vertraging op hadden gelopen, hopelijk gaat het vandaag donderdag 10 juni wel goed en zien wij jullie misschien deze week nog. Renie is vandaag 10 juni geopereerd en implantaten in haar onderkaak gekregen, daardoor zal zij aanstaande zaterdag niet op jullie feestje zijn, dan komt ondergetekende met misschien Bart wel naar jullie feestje.
Groetjes Renie, Jan en Bart Ploegmakers