van Amsterdam naar Orlando via Boston
Blijf op de hoogte en volg Guido en Monique
22 Mei 2015 | Verenigde Staten, Belle Isle Oaks Mobile Home Park
De vlucht naar Boston verliep prima. In Boston hadden we ongeveer twee en een half uur de tijd om over te stappen op de vlucht naar Orlando. Moet genoeg zijn, zou je zeggen....
We moesten onze koffers opnieuw inchecken en ook opnieuw door de douane. Guido en ik liepen zonder problemen de douane door. Rob en Elly liepen achter ons en ze moesten even wachten. Voor hen werd assistentie ingeroepen. Na een paar minuten zagen wij ze opeens niet meer staan bij de douane .... waar waren ze gebleven?
Na een kwartiertje wachten ging Guido alvast bij de gate kijken waar we over 20 minuutjes alweer in moesten checken, zijn ze daar misschien? ... NIETS. Dus kwam hij terug bij me terug en wachtten we samen op een bankje. Best een beetje spannend, want de tijd begint nu echt te dringen. Na 25 minuten kwamen Rob en Elly eindelijk aangelopen. Elly was volledig gefouilleerd en ook haar bagage was tot op de laatste naad gecontroleerd. Steekproef, zo blijkt.
Gelukkig hadden we onze aansluitende vlucht naar Orlando nog precies gehaald. Drie uurtje later kwamen we aan in Orlando. Gelukkig .... een relax-momentje is in zich. Nog even een stevige wandeling en een stukje met de monorail naar de hal waar we onze bagage op moeten halen. En dan de lift direct het hotel in!!
Dus nu zijn we EINDELIJK in Orlando! In het Hyatt hotel vlak naast het vliegveld. Daar hebben we net iets gegeten. Nu (nog steeds vrijdag) 20.00 uur plaatselijke tijd (bij jullie zaterdag 02.00 uur) gaan we slapen. Morgen om 09.00 uur staan we op, hopelijk wennen we snel aan het nieuwe ritme.
Welterusten en tot snel met foto's en nieuwe belevenissen.
Guido en Monique
23 Mei 2015 - 10:43
De Familie Nooijen.:
Nou Nou, wat een belevenissen.
Echt spannend!
Ze hadden gewoon een leuke dame nodig om te fouilleren!;-)
Gelukkig nu in het hotel. en waarschijnlijk om dit tijdstip, wakker aan het worden.
Lieve groetjes Angela en de rest van de bups. -
23 Mei 2015 - 12:47
Jan Ploegmakers:
Nou het leek wel een spannend jongens boek, gelukkig toch goed gekomen maak er maar een leuk vakantie van en pas goed op jullie zelf.
PS in mijn jonge tijd vanwege mijn uiterlijk regelmatig extra gecontroleerd op het vliegveld, grote zwarte snor en zwart haar, vooroordeel hè en dan heel mijn koffer open maken, erg confronterend en het duurt maar en dan zelf je koffer weer inpakken. -
23 Mei 2015 - 13:01
Ad &Christa:
Fijn te horen dat het ondanks die steekproef de reis voorspoedig verlopen is . Voor jullie allen een mooie vakantie en we kijken uit naar de reisverhalen , liefs en wees voorzichtig !!