Legoland 2
Blijf op de hoogte en volg Guido en Monique
15 Juni 2014 | Denemarken, Billund
Allemaal aparte landen met allemaal een eigen thema en aankleding. Denk aan draken, ridders en nog veel meer. Normaal is er geen land met als thema StarWars, dit land was speciaal voor deze twee dagen gecreëerd op het evenementenveld. Door heel Legoland liepen karakters van StarWars en op het evenementenveld was ruimte voor de fans van StarWars en/of Lego. Daar konden kinderen leren "vechten" met houten StarWars figuren en kon iedereen meebouwen aan een 3D muur of bouwen aan hele grote Lego StarWars poppen. Natuurlijk was er nog veel meer te doen, maar dat is te veel om op te noemen.
Wij hebben een paar stukken gebouwd van twee verschillende Lego StarWars poppen (voor ingewijden R2-D2 en Darth Vader). Met mijn poezelige secretaresse-handjes had ik na anderhalf uur bouwen beurse vingers, tsja je kunt ook niet alles hebben.
Natuurlijk hebben we alle winkeltjes bekeken en lekker gegeten van een piratendiner (zie foto). Vanavond slapen we nog een nachtje in de heerlijke bedden van het Legohotel.
Morgenochtend rijden we na het ontbijt richting huis. Als het verkeer mee zit zijn we morgen aan het eind van de avond weer thuis. Dan probeer ik nog een blog te sturen.
Tot morgen
16 Juni 2014 - 11:02
Jan Ploegmakers:
Hallo Guido en Monique, ik denk dat het voor Lego fan's ontzettend leuk is om daar in Legoland rond te wandelen en dan ook nog mogen bouwen,dat zou aan ondergetekende niet besteed zijn maar, het is goed dat andere mensen die kwaliteiten wel hebben ik had wel gezien aan jullie maaltijd dat daar ook een big M aanwezig is. Doe rustig aan met de terugreis want een ongeluk kan in een klein hoekje zitten,de groeten uit de Pojlijzerstraat.