Een mooie dag in Disneyland - Reisverslag uit Magny-le-Hongre, Frankrijk van Guido en Monique - WaarBenJij.nu Een mooie dag in Disneyland - Reisverslag uit Magny-le-Hongre, Frankrijk van Guido en Monique - WaarBenJij.nu

Een mooie dag in Disneyland

Blijf op de hoogte en volg Guido en Monique

08 Juni 2013 | Frankrijk, Magny-le-Hongre

Goedemorgen!! Best lekker geslapen in het luxe Magic Circus hotel. Alleen de bedden liggen een beetje door, maar we hebben keuze uit 4 bedden dus we hebben de beste genomen.

Na een heel uitgebreid ontbijt; helemaal voor Franse begrippen met het busje naar het park. Goed geregeld en heerlijk relaxed.

Disneyland heeft 2 parken. We zijn eerst naar Disney studio's gegaan. Daar waren een hoop attracties die we nog niet gezien hadden. Wat we ook heel leuk vinden is het (na)tekenen van disneyfiguren, hiervoor is een soort workshop. Natuurlijk tekende we de standaard figuren zoals Donald en Mickey, maar ook Muchu (draakje uit Mulan) en .... al zeggen we het zelf. Sommige tekeningen zijn erg goed gelukt.

Tegen de avond was er kans op regen. Even op en neer naar het hotel voor een jasje en daarna een dinertje in het hoofdpark. Rond sluitingstijd van het park (=23.00 uur) nog een hele mooie licht/laser/vuurwerk show gezien, gewoon niet te beschrijven zo mooi. Heel veel Disneyfiguren kwamen in laser aan ons voorbij met veel verschillende effecten om het verhaaltje nog meer kracht bij te zetten.

Daarna teug naar het hotel. Dit was wel een kleine ramp. Meer dan 1000 man wilden allemaal terug naar hun hotel .... op z'n zachtst gezegd onhandig! Het was even wachten maar een uur later waren we toch in het hotel.

Toen lekker slapen. Morgen gaan we al vroeg terug naar huis. Volgens de weersverwachting komt er morgen veel regen over Disney en Guido voelt zich ook niet zo lekker.

Het laatste entreekaarten wat we nog hebben, kunnen we nog even bewaren. Dus dan kunnen we binnenkort nog een weekend in Disney gaan genieten!!

Ik stuur zondag/maandag nog een laatste blog vanuit huis!