Even rust
Door: Monique
Blijf op de hoogte en volg Guido en Monique
21 Juli 2018 | Nepal, Pharping
Iets later op internet gezet, maar dat kwam omdat gisteren alle internet op was .... hihihi
Vanochtend de wekker op 4.45 uur gezet om bij de ochtendceremonie te zijn. Het was even vroeg, maar de ceremonie gaf ook echt energie genoeg voor de rest van de dag. Vandaag is het zaterdag en de enige vrije dag van school. Dus iedereen mocht deelnemen aan de ceremonie en niemand moest. Maar omdat het toch een bepaalde manier van leven is, was zo’n beetje iedereen er.
Tijdens de ceremonie werd er erg veel aandacht besteed aan het offeren en het “altaar” werd extra mooi versierd.
Na de ceremonie een ontbijt en toen even niets ..... tenminste niets echt actiefs. Ik ben maar alvast aan het fotoboek begonnen, want fotoboeken maken is er bij de laatste drie vakanties bij ingeschoten. Daarnaast wat spelletjes spelen en kletsen. Het miezert vandaag een beetje, dus dan is zo’n rustdag extra lekker.
Tussen de lunch en het avondeten natuurlijk verder met de spelletjes en het fotoboek. Daarna hebben we eventjes wat lekkers en water ingeslagen bij het winkeltje van het klooster. We hadden nog niet gezien dat deze open was, dus we waren eigenlijk op weg naar een winkeltje in de omgeving, maar dit was net zo makkelijk. En trouwens ook goed voor het klooster, want alles wat we hier uitgeven wordt weer geïnvesteerd in het klooster en de scholing.
De inkopen zijn nodig omdat we morgen weer verder trekken.
Dan gaan we naar Chitwan, dit is een van de nationale parken op een uur of 5 a 6 rijden van het Neydo klooster waar we nu zitten. En tijdens zo’n reis wil je natuurlijk niet zonder eten en drinken komen te zitten, want de temperatuur stijgt (als de zon schijnt) al snel tot 34 graden. Al is de taxi waar we in vervoerd worden vrij luxe en heeft airco. Dus dat komt wel goed!
Na het avondeten gaan we bijtijds naar bed, want naast dat het vanochtend vroeg was, zal dat morgen niet veel anders zijn.
Als er WiFi is .... tot morgen.